Na Kontaktoni

Jemi këtu për t'ju ndihmuar! Na kontaktoni për çdo pyetje ose sugjerim. Ne e vlerësojmë kontributin tuaj dhe presim t'ju asistojmë.

Na Kontaktoni

  Telefononi në numrin:

  +383 49822900

  Dërgoni email në:

  midabrillant@gmail.com

  Na gjeni në adresën

  Rruga Prishtinës, Gjilan 60000

  ×